fbpx

Sisteme kundër zjarrit

Sistemet për detektim tymi dhe zjarri shpëtojnë jetë, prandaj mos u kurse dhe mos u vono t’i vendosësh ato.

ADVANCED CO

E pajisur me procesor shumë efikas dual-core 1G, C2 Pro mund të mbajë performancë të lartë - kështu që ju mund të përfundoni detektim në më pak se 0.5s.

Learn More

UNIPOS

Friendly GUI and 3.5 inches TFT LCD make C2 Pro is easy to use. It support several RFID reader module (HID, ALLEGION or ANVIZ) and TCP/IP or WiFi communication for different requirement.

Learn More

MINIMAX

Safety through technology for more than 100 years, Minimax, the German brand is one of the leading companies in fire protection.

Learn More

DSPA

DSPA is German manufacturer of aerosol generators, which are used for fire suppression.

Learn More

fire-sys

Do you want to order the product or would you like more information?