fbpx

Sisteme Alarmi

Jablotron, është prodhues europian i sistemeve për alarmim ndaj thyerje-vjedhjes. Ofron një seri të gjerë produktesh dhe zgjidhje për çdo kërkesë të mundshme. 

Lehtë për të vepruar

Falë sistemit të kontrollit revolucionar Jablotron 100 është alarmi i parë që ju do ta kuptoni menjëherë pa frikë. Zgjidhni alarmin e zhvilluar për njerëzit!

Learn More

Dizajni

Dizajni i paraqitjes së sistemit Jablotron 100 ,pajisjet e alarmit janë krijuar në bashkëpunim me disenjatorët e lartë. Zbuloni bukurinë që ofron ky alarm për shtëpinë tuaj

Learn More

Detektori magnetik me WiFi

JA-151M është projektuar për zbulimin e dritareve ose hapjes së derës. Ajo ka një dizajn unik të vogël të përshtatshëm për instalimet rezidenciale apo tregtare.

Learn More

Motion Detector

Jablotron një bus detektor me lëvizje PIR, i projektuar për të mbrojtur të brendinë me zbulimin infra të kuqe të lëvizjeve në dhomë. Karakteristikat e zbulimit mund të jetë të optimizuara duke përdorur lente të këmbyeshme.

Learn More

alarm-sys

Do you want to order the product or would you like more information?