fbpx

Sisteme të kamerave

Kualiteti i lartë, llojllojshmëria e madhe e produkteve dhe ofrimi i zgjidhjeve deri tek ato më të ndërlikuara e karakterizojnë këtë prodhuesit  dhe i veçojnë dukshëm nga të tjerët.

HIKVISION - SMART IPC 4K

Gamë e plotë të kamerave HD deri në rezolucion 4K, DarkFighter: 24/7 me definicion të lartë me ngjyra monitorimi të industrisë udhëheqëse botërore performancë të lartë,

Learn More

HIKVISION - TURBO HD

Hikvision, është prodhues i kamerave që njëherit është edhe prodhuesi më i madh në botë për sisteme videovëzhgimi. Kualiteti i lartë, llojllojshmëria e madhe e produkteve dhe ofrimi i zgjidhjeve deri tek ato më të ndërlikuara e karakterizojnë këtë prodhues dhe e veçojnë dukshëm nga të tjerët.

Learn More

MOBOTIX

Mobotix, është prodhues Gjerman që njëherit në botën e sigurisë së videovëzhgimit njihet edhe si pioner në teknologjinë e kamerave të rrjetit apo IP kamerave.

Learn More

security-camera

Do you want to order the product or would you like more information?